Han som skulle hålla mig sällskap, håriga killen, han har inte varit mycket till sällskap idag i alla fall.
Otroligt att han kan sova så mycket.
När han ledsnat på att sova på kudden i soffan då knallar han in till sovrummet och lägger sig på min säng i stället. Vilar en stund tills han ledsnat på att ligga där och lägger sig på en kudde i soffan igen.

Nåja, vi har varit ute ett antal gånger också. Tempot blir ju inte så jämnt på långpromenaden, när vi fått upp ångan så hittar vi ju alltid något vi måste stanna och nosa på en stund.

Men det är mysigt att ha honom här, lite sällskap är han ju trots allt ändå.


 
Idag var jag och tog ett gäng nya bröstbilder, det var liksom dags för det igen.
Mammografi gör man inte för att det är trevligt, utan för att det är ett erbjudande man inte kan tacka nej till. Viktigt att göra kontrollen när kallelsen kommer, så att eventuella förändringar i brösten kan upptäckas i tid.

Det känns ju lite märkligt att stå där, halvnaken, och en främmande människa tar tag i brösten, lägger upp dom på maskinen och klämmer ihop dom till oigenkännlighet. 
Det är ingen njutning, men det är däremot ganska skönt när brösten släpps lösa igen.

Nu är det bara att vänta i två veckor innan beskedet kommer, förhoppningsvis syns där inget på bilderna som inte borde vara där.
mammografi,


Det blev en bra början på helgen,
cava och middag med kusinen. 
Oktobers semesterresa stod på agendan. Nu är flygbiljetterna bokade och det är bara boendet som ska ordnas, men det löser sig. 

Den vackra (brud)buketten hade kusinen med sig.

* * *

Lördagen bjöd på den årliga städdagen i området, så det var fram med krattor och skottkärra för en stunds arbete innan vi belönades med lite grillade korvar.

Men det bästa med den här lördagen var ändå att håriga killen kom hem, han ska hålla mig sällskap i veckan. Mysigt att få lite sällskap om dagarna, och av någon som ser till att jag kommer ut och rör på mig.
Att han gillar att ligga och skeda är ju på gott och ont, varmt men ganska mysigt ändå.