Jag som hade tänkt att jag skulle kunna sitta ungefär så här ute i trädgården nu när vi kom hem från semestern, men det funkar ju inte riktigt när det är så här kallt. Det var ju för sjutton gubbar bara fem grader varmt nu på kvällen.
Fast det är klart, det hade nog inte funkat även om det vore varmare. Grannarna hade väl gått samman och krävt att jag skulle hålla mig inomhus om jag inte fick kläder på kroppen.

Nåväl, örat krånglar fortfarande för mig trots att jag ätit medicin sedan i lördags. Var till läkaren igen idag och det enda jag fick med mig hem var en uppmaning att kämpa på. Så jag gör väl det, förhoppningsvis ska jag väl inte vara lomhörd så länge till.

Valet ja, det var ingen rolig historia.
Jag är stolt över att vi lever i ett land där man faktiskt har rätt att tycka vad man vill och rösta på vilket parti man vill.
Och jag gläds åt att vi lever i ett land som människor vill komma till, inte flyr från.
Men jag blir riktigt rädd när så många av oss väljer att kliva in i dom bruna leden när vi röstar. Att så många, inte bara här i Sverige, inte skräms av stöveltrampet.Jo då, visst har jag fått öroninflammation.
Det fick bli ett besök på Närakuten efter en ganska så sömnlös natt och där konstaterade doktorn tämligen omgående att visst har jag fått öroninflammation.
Igen! Jag hade ju det två gånger under förra våren. Den första gången när vi var på Rhodos och så fick jag ett bakslag efter ett par veckor också.
Lite barnsligt är det allt.

Och på tal om barnsligt så fick jag påhopp på Facebook där jag hade publicerat en bild där det syns att jag drack mjölk till maten.
Kall mjölk till maten är ju så otroligt gott! Allra helst när man varit utomlands ett tag och bara fått i sig mjölk i kaffet.
Och eftersom jag ska medicinera så får det där vinet vänta ett tag.Det kändes inte så svårt att skiljas från Nerja ändå eftersom det regnade där när vi satte oss i taxin som skulle ta oss till flyget och det sedan var strålande solsken när vi kom ut från Arlanda.
Men det är konstigt hur man kan fästa sig vid en plats då snabbt, det känns på något vis som att komma hem när jag kommer till Nerja.
Nästa inplanerade besök är i oktober, det känns som en hel evighet till dess.

Här hemma är det ju helt underbart väder, riktig sommar. Veckan innan vi åkte iväg var det -4 grader en morgon så bilen fick skrapas, därför vågade vi inte köpa några uteblommar före resan. Men idag kunde jag äntligen börja handla, och naturligtvis börjar jag med "mormorsblommor" dvs pelargoner.
Det är antagligen ett tantvarningstecken, men jag älskar pelargoner. Man kan inte få för många av dom.

Har haft en liten förkylning med halsont osv sedan i helgen och sedan i onsdags har jag lock för ena örat. Läste att det kan tydligen vara ett tecken på öroninflammation så det får väl bli ett samtal till vårdcentralen.