Kaffemaskinen som slutat fungera, jag tyckte vi precis hade skaffat den men vi har tydligen haft den i fyra år så den treåriga garantin har gått ut. Vi lämnade i alla fall in den för att få ett kostnadsförslag på att laga den. En gissning är att det kommer att kosta så mycket att laga den att det inte lönar sig.
 
I kväll fick vi för oss att åka och kika på en av elektronikbutikerna och där hittade vi vår maskin till halva priset, så nu står det en sprillans ny kaffemaskin i köket igen.
Lycka är ibland en kopp kaffe!
Lyckan blev ännu större när vi firade med varsin otroligt god bananbakelse till kaffet.
 
- - - - - - - - - -
 
Håriga killen verkar gilla vår nya träning.
Aktiveringsleksaken med lite mat eller hundgodis i blev snabbt en favorit.
 
 
aktivering, bakelse, kaffemaskin, lycka,


Varför är det alltid så här?
Dagen innan jag ska gå till tandläkaren/tandhygienisten är jag så otroligt noga med att borsta och fixa med tänderna. Som om hen inte skulle kunna se att jag slarvar med tandtråd osv för det mesta. Så sitter jag där i morgon och försöker ursäkta att jag inte hållit på och petat och grejsat med tänderna som jag lovade sist, samma sak varje gång. Det är ju faktiskt jag som får lida för det, inte tandplågaren.
 
- - - - - - - - - -
 
Idag har håriga killen och jag haft besök av en tjej som ska hjälpa oss att få ordning på några saker. Som att man inte behöver hålla på att vakta och skälla hela tiden så fort det kommer någon i närheten av oss eller huset, eller att man inte behöver bli ilsken/rädd/orolig så fort man möter en annan hund.
Det ska bli spännande att se om vi får till någon förändring.
 
- - - - - - - - - -
 
I-landsproblem, jag vet, men det är skitjobbigt när kaffemaskinen har gått sönder så att jag har fått gräva fram den gamla kaffebryggaren.
 
 
kaffemaskin, skenhelig, skälla, tandhygienist,


Vilken energi jag får av bra musik, att få dansa mig svettig och lycklig.
Det blev en härlig lördagskväll på Katalin, med många fina vänner på plats och full energiladdning på dansgolvet.
 
- - - - - - - - - -
 
Ebba Busch Thor och KD vill ha en samvetsklausul som ger vårdpersonal rätt att vägra att utför aborter. Vilken jävla idioti!
 
 
dans, energi, lycka,