Jag är gift med en feeder, han gillar att göra mig ännu fetare.
Det är väl enda förklaringen eftersom han köper hem sånt här till kvällsfikat.
Han vet ju att jag inte kan låta bli att äta om det finns.
 
- - - - - - - - - -
 
I oktober byts alla sedlar i Sverige ut mot nya, mindre och säkrare ersättare. Och nu har Riksbanken lanserat en app för att göra övergången så smidig som möjligt.
Jag måste erkänna att jag har dålig koll på dom nya sedlarna så jag får nog lov till att kika lite på appen för att veta hur dom kommer att se ut.
 
- - - - - - - - - -
 
Det har varit en lugn vecka på jobbet, nästan för lugn.
Men i morgon får vi slita, kontoret ska nämligen byggas om och bli större.
Det innebär att vi måste få bort allt från väggen som ska rivas och sedan täcka över allt i rummet så att det inte ligger ett tjockt lager med byggdamm över allt när vi ska börja jobba på måndag morgon.
 
 
app, bakelse, fet, sedlar,

Dagen har sett lite olika ut för oss som bor i det här huset.
En har varit på Skansen, en har varit till Åland, en har haft en mysdag hemma hos en kompis och en har jobbat och slitit. Nåja, så mycket har jag inte slitit utan vi har haft det ganska lugnt idag. Lugnet före stormen verkar det som, from nästa vecka blir det full rulle på jobbet.

Håriga killen ligger i soffan och sover, han har tillbringat dagen hos sin kompis U.
Dom har myst, busat, promenerat och vilat tillsammans, jag tror att båda två tycker att dom haft en riktigt bra dag.
 
Jag har ju också myst idag, åt lunch med tre av mina gamla kollegor. Så kul att träffa dom igen, hoppas dom kommer och äter med mig snart igen.
 
 
kollegor, kompis, lunch, mys,

I morse höll min nyfikenhet på att göra så att jag kom för sent till jobbet, men jag lyckades lägga band på den. När jag stod där på Upptåget med mitt månadskort i handen för att snällt visa det för tågvärden så rusade hon bara förbi utan att titta på oss, hon for in i förarhytten och stannade där tills vi började glida in mot Uppsala. Då kommer hon ut och bökar sig fram till dörrarna och säger att hon måste komma av först eftersom hon ska möta upp polisen.
Det var ju då som den där nyfikenheten grep tag i mig.
För visst så blir man nyfiken på vad som kan ha hänt när det står fyra poliser och väntar på perrongen när vi stannar i Uppsala.
Men det fick jag ju inte veta, eftersom jag måste rusa iväg mot nästa tåg.
 
Sushilunch idag, så jädra gott det var.
Jag såg till att hänga på två av killarna så dom kunde visa mig var det finns matställen i närheten, jag har ju bara sett dom närmsta ännu så länge. Det blir ju inte så att jag går iväg så långt bort när jag ska äta ensam, det gäller att passa på när tillfälle ges att få sällskap. Annars så har jag ätit matlåda fler gånger på dom här tre veckorna än vad jag har gjort under dom tio senaste åren tror jag.
 
Dansar lite disco på väg mot sängen, Alcazar på TV.
 
 
disco, matlåda, nyfiken, polis, sushi,