Ja, det är inte snyggt men det är i alla fall snyggare än innan jag började måla.

Idag fick jag äntligen tummen ur och fortsatte att måla. Många lager färg finns det på den här gamla terrassen så den ska inte studeras allt för noga, men nu ska den lysa lite gulare igen. Jag har en liten bit kvar på utsidan och sedan är det insidan som ska få sig en omgång.
Den högre biten där det växer klematis (?) får se ut som den gör, orkar inte hålla på och bråka med växterna.
Sedan ska det vita målas också, så klart.

Och det här är ju bara uppvärmningen innan vi ska ge oss på att måla huset.
 
- - - - - - - - - -
 
Kämpade mig till gymmet i morse.
Svettades som jag vet inte vad, det var riktigt jobbigt.
 
- - - - - - - - - -
 
Av någon anledning har jag varit riktigt låg idag, det var trögt att komma igång med sånt jag måste ta itu med. Fick några förslag på jobb att söka från Arbetsförmedlingen, det känns som att jag kommer att strunta i att söka det där man skulle börja jobba klockan 6:30 i södra delarna av Stockholm.
Hittade i kväll ett jobb som jag blev intresserad av och skickade in en ansökan. Såg sedan att ansökningstiden går ut 31/7 och att man inte börjar titta på ansökningarna innan dess. Det känns ju som en evighet.
 
Nu märks det i alla fall att det är semestrar på gång ute på företagen, dom senaste dagarna har det ramlat in ett gäng Nej tack-mail så man håller på och gör rekryteringar klara innan alla ledigheter.
 
 
arbetsförmedlingen, gym, jobbsök, måla,
Så fort jag skuttade ur sängen i morse förmiddags gjorde vi oss i ordning och åkte ut till kusten, till Gudinge. Det är så fint där ute, lugnt och skönt.
Så fort jag lade mig på solsängen för att steka en stund så gled det fram något moln, det var ju en missräkning men det var skönt ändå att ligga där.
- - - - - - - - - -
 
Väl hemma igen var det dags att tvätta av baksidan på huset, det ska ju snart målas.
Det här gjorde att jag fick lov att tvätta fönsterna där, tog bara utsidan så jag har något "roligt" att se fram mot också. Att tvätta fönster är väl inte direkt en favoritsyssla, men det är väl bara att bita ihop och fixa det någon dag.
 
- - - - - - - - - -
 
Respektlöst?
Ja, absolut. Otroligt dålig stil att inte respektera motståndarlagets nationalsång.
Hoppas att dom svenska supportrarna beter sig bättre på tisdag.
 
- - - - - - - - - -
 
En besök på gymmet, hoppas jag att det blir i morgon. Sen kan jag kanske ta och måla klart den där grinden som jag började måla för en månad sedan. Och så hoppas jag att det dyker upp några nya jobb som jag kan söka, men det är ju inte riktigt högsäsong för det just nu tyvärr. Det märks tydligt att det börjar bli semestertider, även på Arbetsförmedlingens sida.
Men det gäller att hålla ögonen öppna, "mitt" jobb dyker kanske upp snart.
 
 
 
 
Gudinge, jobbsök, respekt,
 
Dagen började med ett styrketräningspass. Detta skedde på återvinningscentralen, det var dags att tömma kärran som jag slet så med tidigare. Lite knepigt att stå och kasta plankorna högt över kanten ner i containern, men att springa fram och tillbaka till den lilla trappan kändes inte som ett alternativ.
Nu är sista spiken slagen i garaget, nu ser i alla fall allt trä riktigt snyggt ut.
 
- - - - - - - - - -
 
Efter det hade vi glädjen att få ha ett par trollungar hos oss under tiden pappa och mamma var och shoppade lite. Det fick bli en pannkakslunch, till farmors glädje.
Nu när jag inte jobbar så betyder ju inte torsdag pannkakor längre.

Eftersom det äntligen blivit sommar kunde jag hålla ett öga på trollungarna och grannflickan från solsängen. Kul att ligga där och höra tjejerna leka och fantisera.
Det var bla onda häxor, en massa namn som jag aldrig hört och dom hade alla olika superkrafter. Någon hade musikkraft, den kunde spela så högt att alla blev galna.

Då kom jag på att jag har ju faktiskt träffat personer som i alla fall tror att dom har den där musikkraften. Dom som sitter på bussen, tåget eller i princip var som helst med hörlurar i eller på öronen och spelar musik så högt att folk runt omkring varken kan tänka eller lyssna på något annat.
Folk får lyssna på vilken musik dom vill, men tvinga inte mig att lyssna.
Det har ju hänt ett flertal gånger att den här "häxan" har gått över hela tågvagnen för att be någon dämpa ljudet. Reaktionerna brukar variera en hel del, en del har nog inte förstått hur mycket ljud som läcker ut från deras hörlurar och ber om ursäkt och dämpar ljudet. Andra tittar på mig som om jag är helt jävla dum i huvudet, och det kan dom ju få tycka eftersom jag tycker samma om dom :)
 
- - - - - - - - - -
 
Vad skönt det var att få ligga på solsängen, att få njuta av solen igen.
 
 
sol, styrketräning, superkrafter, trollungar,