För en vecka sedan såg det ljust ut för mig på jobbsidan, men nu är det mer oklart.
Det jobbet som jag såg fram mot att börja på visade sig inte riktigt vara det jag trodde och förutsättningarna ändrades, så det blir inget med det.
Tråkigt eftersom jag skulle jobba med en kollega som jag trivs väldigt bra att jobba med, men samtidigt så tror jag inte att jag hade trivts där nu under dom förutsättningar som gäller.
Det betyder att jag nu måste fundera på mitt alternativ, det andra jobbet som jag fått erbjudande om. Där får jag möjlighet att utveckla saker jag inte sysslat med tidigare, men då antagligen ensam på ett kontor utan kollegor på plats. Vet inte riktigt om det är något för mig, jag behöver att det händer saker runt mig.
Men jag får som sagt ta och fundera lite på det och prata igenom det med arbetsgivaren.
 
- - - - - - - - - -
 
I torsdags fick jag en överraskning, ett telefonsamtal där en kille säger att han sitter på pendeltåget på väg till mig och att han älskar mig.
Det hade jag inte räknat med att jag skulle få besök av honom och få vara mormor den här helgen, men det tackar jag ju inte nej till. På fredagen var det inplanerad middag med dom andra barnbarnen så efter en något turbulent dag på jobbet såg jag fram mot att få ha nästan hela familjen samlad på kvällen.
 
När jag kommer hem så har töserna redan kommit och när jag kommer in så rusar barnen mot mig och säger att jag måste komma med dom upp på övervåningen och se en överraskning.
Och vilken överraskning det var!
Där uppe i ett av sovrummen gömde sig E och K, håriga killens matte och husse som ju bor i Australien. Utan att jag har haft en aning om det så har det bokats en resa hem, så jag kommer att få ha glädjen att ha dom hemma i 2,5 vecka.
 
Så under fredagkvällen var hela familjen samlad hemma, underbart.
Så mycket kärlek!
 
 
 
 
Australien, barnbarn, jobb,


För några månader sedan var jag arbetslös, sökte jobb på jobb utan någon vidare framgång. Så en dag får jag ett telefonsamtal och blir erbjuden ett jobb som jag inte ens sökt. Ett jobb i en helt ny branch och med nya arbetsuppgifter.

Jag har trivts otroligt bra, har fått träffa så många trevliga (och otrevliga) människor och lärt mig så mycket nytt. Jag har aldrig varit med om att få så mycket uppskattning och positiv feedback på mina tidigare jobb, det har varit ett riktigt lyft för mig.
Men projektanställningar tar ju slut och så även den här, tanken på att vara arbetslös igen lockar inte direkt.

Nu sitter jag plötsligt med flera jobberbjudanden och måste göra ett val.
Det känns så otroligt bra, att det finns folk som ser mig och vill ha mig hos sig.
Det stärker ju mitt självkänsla och gör under för mitt självförtroende.
 
arbetslös, jobb, självförtroende, självkänsla,