Sliten idag, men det beror på att jag hade så kul igår så det gör liksom inget.

Micke Rickfors och the Desert Honkers fick mig att dansa mig svettig och glad på Katalin på lördagkvällen. Bra musik och härliga vänner, det blev en kanonkväll.
Det är sådana kvällar som är som energikarameller, man kan suga på dom länge.
 
- - - - - - - - - -
 
Nu är det bara drygt två veckor kvar till Mall of Scandinavia öppnar.
Det betyder också att jag bara har jobb i drygt två veckor, sedan är jag kanske arbetslös igen. Nu hoppas jag och tror att det blir någon sorts fortsättning ett tag i alla fall, men det är inget som finns på papper ännu. Men jag känner mig ganska lugn i att jag kommer att ha jobb i alla fall ett par månader framåt.
 
Katalin, energikaramell, jobb,
 
I morse fick jag en påminnelse om varför jag egentligen vill slippa tågpendla.
När Upptåget gled in på Uppsala Central kl 4:50 i morse var det tomt vid perrongen där det borde stått ett pendeltåg som skulle ta mig vidare mot Solna kl 4:56.
Vid den tiden på dygnet är det helt omöjligt att få någon som helst information om vad som händer och inte händer så där stod vi och hade ingen som helst aning om det skulle gå några tåg eller inte. 4:56 ställs in, 5:26 ställs in och 5:56 ska gå någon minut sent, tror vi alla som står och väntar.
Då har jag kallat på bilskjuts i stället och det är jag väldigt glad för när jag hör utropet i högtalarna att det inte skulle gå något pendeltåg förrän kl 6:26.
 
Efter att ha stått ute i kylan i en timme och väntat var det otroligt skönt att kunna hoppa in i bilen och äntligen vara på väg mot jobbet. Tack vare bilfärden kom jag "bara" en timme senare än vanligt till jobbet, dvs jag blev 45 minuter försenad.
 
Jag har tyckt att det gått så bra att pendla nu, men det är naturligtvis för att det har fungerat som det ska med något undantag. Nu när jag stod där och väntade idag så kommer ju minnena av alla andra gånger jag har stått och väntat tillbaka, och dom minnena är ju inte så jädra kul.
 
- - - - - - - - - -
 
Håriga killen ligger helt utslagen i soffan, lång dag på dagis sätter sina spår.
Tur att han får vara hemma och vila i morgon.
 
 
tågstrul,

Full fart på jobbet, efter två dagar känns det som att jag aldrig varit därifrån.
 
- - - - - - - - - -
 
Efter den dåliga starten på fredagen flöt dagen på bra, ända till jag kom på återbesök för att kolla upp mitt höga blodtryck. Trots medicinering och semester där jag verkligen kopplat av så låg blodtrycket fortfarande ungefär lika högt.
Nu dubbleras dosen, hoppas att det hjälper.
 
- - - - - - - - - -
 
I fredags firades det födelsedag här hemma, ganska så stillsamt med sonen och hans flickor. På lördagen blev det middag och en trevlig kväll tillsammans med kusinen och hennes man. Så var det äntligen söndag och helgens viktigaste händelse, treårskalas.
Yngsta barnbarnet fyllde tre år, hon var mycket noga med att tala om för alla som kom på kalaset att det var hon som fyllde år.
Sötnosen!
 
- - - - - - - - - -
 
Storvreta vann över Växjö med 9-5, det var skönt.
Fyra mål av Jimmie Pettersson, riktigt kul när dom nya levererar.
Blodvite under matchen, Victor Andersson fick en klubba i huvudet när han satt i utvisningsbåset och matchen fick avbrytas en stund under tiden han blev ompysslad och det torkades blod på planen och i båset.
 
 
 
 
arbetsmoral, födelsedag, innebandy, kalas,