Sova eller titta på fotboll, det är frågan.
Tror nog att jag får lov att gå och lägga mig, behöver antagligen sömn mer än fotboll.
 
Det stör mig otroligt att jag numera vaknar till under natten, jag brukar ju kunna sova hur länge som helst. Nu när väckningen står på 3:45 vill jag naturligtvis sova den alldeles för korta stunden jag har möjlighet till det.
Jag ser verkligen fram mot lite ledighet, att få sova.
 
- - - - - - - - - -
 
42 dagar kvar, nu börjar det bli bråttom.
Det märks på jobbet att det inte är så lång tid kvar, mycket som ska hinnas med och många som är stressade och lite lättretliga. Då är det viktigt att bjuda på ett extra leende och att försöka hålla humöret uppe, även om det tar mot ibland när man får utskällning för saker som man inte kan påverka eller ens har del i.
Men det fick jag god träning i under åren som postkassör, så det får gå.
 
.
 
sova, trött,


Nu turas mina kollegor om att vara sjuka, när den ena kommer tillbaka så får den andra lov att stanna hemma med feber. Det känns ju inte så där värst bra, jag har inte lust och tid att bli sjuk just nu.
Vi hade en otroligt rörig dag på jobbet igår, mycket att göra och så kollegan med sjuknärvaro som gjorde att hon inte fungerade riktigt. Idag var hon hemma och andra kollegan kom tillbaka efter sin sjukdom och det var inte samma tryck på oss utan vi/jag kunde jobba undan.
 
Jag fick en överraskning på jobbet idag, en av kollegorna från gamla jobbet tittade in. Jag blev jätteglad för besöket och det blev en trevlig liten pratstund, snart får vi prata mer över en lunch.
 
 
kollegor, sjuk,

Jisses vad fort helgen går.
Håriga killen och jag var själva hemma fredag-lördag, "husse" och mina syskon tog en snabbsväng ner till Skåne för att köra upp ett flyttlass. Mina föräldrar har ju sålt huset där nere och dom behövde hjälp med hemforsling av en massa saker.
130 mil blev det under fredag och lördag, jag är glad att jag inte var med.

Det är ju lite vemodigt tänka att vi inte kommer att åka ner till Skåne på somrarna längre, men var sak har ju sin tid och det är skönt att pappa och mamma beslutat sig för att det är dags att avveckla där nere.
 
Nu var ju håriga killen och jag inte själva hela tiden, vi fick nämligen besök av dom finaste trollungarna under lördagen.

- - - - - - - - - -
 
Det var ju hög tid att knappa in räkningarna också, det är ju aldrig kul.
Men jag kan ju tala om att det är betydligt trevligare att göra det när det har kommit in en lön på kontot och inte ett litet bidrag från a-kassan.
Jag fick ju till och med två löner den här månaden, en liten slutlön från min första arbetsgivare på MoS och så en inte helt full första lön från den nya arbetsgivaren.
Så på det stora hela så blev det ju en hel lön.
 
- - - - - - - - - -
 
Det är ju ganska trevligt att kolla tabellen i SLL, tre matcher och full pott för Storvreta.
Hoppas på att det blir en bättre säsong än förra året för mina pojkar.
 
 
A-kassa, Skåne, Storvreta IBK, lön, räkningar, trollungar,